Over ons

Kaasmakerij Özgazi B.V.
over ons

Terug naar het begin

In 1992 begon Şerif Aktürk op een kleine locatie in Sliedrecht met de productie van fetakaas. Al snel bleek deze locatie te klein. In 1995 verhuisde Özgazi naar Etten-Leur waar het 2000 vierkante meter huurde aan de Nijverheidsweg. Hier groeide het bedrijf in sneltreinvaart. In 1997 kocht de heer Aktürk de grond en alle bedrijfsgebouwen aan de Nijverheidsweg 39.

Van de miljoenen kilo’s melk, zo’n 75 miljoen kilo in 2014, wordt zo’n 80% koemelk verwerkt tot zachte witte kaas. Ook worden geiten- en schapenmelk verwerkt tot zachte kaas in pekelwater.

Het bedrijf produceert kaas voor een 250-tal private label houders die hun producten wereldwijd afzetten; van Duitsland tot Azerbeidzjan en van Australië tot de Verenigde Staten. Kaasmakerij Özgazi is ook constant actief met productontwikkelingen. Deze producten worden in de markt gebracht onder eigen merknaam of via de private label houders.

Met een volledig geautomatiseerde productielijn produceert Kaasmakerij Özgazi dagelijks zo’n 250.000 kg kaas. Voor het geautomatiseerde verpakken van de kazen in blikken, in potten en in emmers van diverse afmetingen zijn geavanceerde verpakkingslijnen ontwikkeld.

1992 0

sinds

0

Ton Dagelijkse Productie

0

Private Label

KAASMAKERIJ ÖZGAZİ

MISSIE EN VISIE

Missie

De missie van Özgazi is om kwaliteit en voedzaam eten en drinken te bieden die het leven van de consument elke dag verrijken.

Happy extended family having lunch at home

Visie

Wij streven ernaar een leidende rol te spelen in de kaasindustrie door ons onophoudelijk te focussen op kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid. Met onze toewijding aan continue verbetering en het behalen van erkende certificeringen, beogen we niet alleen te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, maar deze ook te overtreffen. Özgazi is vastberaden om een voorbeeld te zijn in duurzaam ondernemen, met respect voor onze planeet en de mensen die erop leven.

Strategie

Kaasmakerij Özgazi streeft er voortdurend naar om de beste producten aan haar klanten te bieden door de hoogste industrienormen te implementeren in elk aspect van haar activiteiten. Het bedrijf heeft als strategie om haar naam te versterken door een zeer geavanceerde infrastructuur voor productie, marketing en distributie op te bouwen. Daarnaast is Özgazi erop gericht om haar productassortiment te diversifiëren door meer gevarieerde producten aan te bieden.