UF Combi

UF Combi Cheese in Brine wordt gemaakt van plantaardig vet en is tot in de perfectie vervaardigd, met een romige textuur en heerlijke smaak.

UF Combi

UF Combi Cheese in Brine wordt gemaakt van plantaardig vet en is tot in de perfectie vervaardigd, met een romige textuur en heerlijke smaak. Vergelijkbaar met feta-type witte kaas, kan Combi Witte Kaas in Pekel, ook bekend als Böreklik Peynir, worden gebruikt als tafelkaas, maar ook in salades, gebak en bij het bakken. Perfect voor degenen die hoogwaardige, traditionele kazen waarderen.
Gepasteuriseerde Koemelk, palmolie, zout, melkzuurbacteriën, microbieël stremsel
Melk en producten op basis van melk, Lactose
Gekoeld bewaren (max. 8°C).

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige privatelabel kaasproducten?

Vul onderstaand formulier in en ontdek hoe wij u kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment. Onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van samenwerken met ons als uw kaasleverancier.

Private label zuivelproducten bij Kaasmakerij Ozgazi

Uw Merk, Onze Kwaliteit!

Als Kaasmakerij Ozgazi zijn we trots op het produceren van hoogwaardige zuivelproducten met behulp van de verste melk en geavanceerde technologie. Onze productieprocessen voldoen strikt aan de kwaliteitsnormen van de industrie, zodat onze producten aan de hoogste eisen voldoen. We bieden de mogelijkheid om deze premium zuivelproducten onder uw merk als private label te produceren.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken en onze eersteklas zuivelproducten onder uw gewaardeerde merk aan uw klanten kunnen leveren.