YOGHURT

Yoghurt is een veelzijdig zuivelproduct dat bij elke maaltijd kan worden gegeten. Het is romig, voedzaam en past perfect bij zowel zoete als hartige gerechten. Bij onze kaasfabriek maken we zowel Turkse Stijl Yoghurt als Griekse Stijl Yoghurt, zodat u kunt genieten van beide authentieke smaken en texturen.

YOGHURT

Yoghurt is een veelzijdig zuivelproduct dat bij elke maaltijd kan worden gegeten. Het is romig, voedzaam en past perfect bij zowel zoete als hartige gerechten. Daarnaast bevat yoghurt veel eiwitten, calcium en probiotica, wat goed is voor de spijsvertering en de botgezondheid. Met zijn frisse en zachte smaak is yoghurt een ideale keuze voor iedereen. Een uitstekende aanvulling op ontbijtgranen, fruit of als basis voor sauzen en dressings. Yoghurt wordt geproduceerd in zowel Griekse als Turkse stijl en is verkrijgbaar in diverse verpakkingen en gewichten, met verschillende vetgehaltes als keuzeoptie:
Gepasteuriseerde Koemelk, room, zuursel
Melk en producten op basis van melk, Lactose

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

Interesse in ons assortiment aan private label yoghurtproducten?

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier. We nemen snel contact met u op om te bespreken hoe onze yoghurtproducten aansluiten bij uw wensen en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Private label zuivelproducten bij Kaasmakerij Ozgazi

Uw Merk, Onze Kwaliteit!

Als Kaasmakerij Ozgazi zijn we trots op het produceren van hoogwaardige zuivelproducten met behulp van de verste melk en geavanceerde technologie. Onze productieprocessen voldoen strikt aan de kwaliteitsnormen van de industrie, zodat onze producten aan de hoogste eisen voldoen. We bieden de mogelijkheid om deze premium zuivelproducten onder uw merk als private label te produceren.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken en onze eersteklas zuivelproducten onder uw gewaardeerde merk aan uw klanten kunnen leveren.