Duurzaamheid

Onze verantwoordelijkheid

Onze kernwaarden

Duurzaamheid staat centraal in al onze bedrijfsactiviteiten, omdat we geloven dat een betere toekomst voor de volgende generatie vandaag begint. Wij zetten ons in om hoogwaardige zuivelproducten te produceren op een manier die het milieu en het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij ten goede komt. Onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is zichtbaar in alles wat we doen. We geven prioriteit aan het inkopen van duurzaam geproduceerde grondstoffen en maximaliseren het gebruik van milieuvriendelijke hulpmiddelen.

Innovatieve technologieën

We hebben innovatieve installaties ontwikkeld die regeneratief warmte en koude uitwisselen, wat resulteert in een indrukwekkende besparing van 80% op zowel water- als energieverbruik. Door deze inspanningen dragen we bij aan een schonere en groenere planeet. Onze technologieën zijn ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en afval te minimaliseren, wat ons helpt onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzame grondstoffen

Onze toewijding aan duurzaamheid begint bij de bron. We zorgen ervoor dat de grondstoffen die we inkopen op een verantwoorde en duurzame manier worden geproduceerd. Dit betekent dat we samenwerken met leveranciers die hoge normen hanteren voor milieubeheer en ethische productiemethoden. Onze grondstoffen komen van producenten die aandacht besteden aan duurzame landbouwpraktijken en ethische productiemethoden.

Toekomstvisie

Onze passie voor duurzaamheid drijft ons voortdurend om te zoeken naar nieuwe manieren om onze impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Met deze toewijding bouwen we aan een betere toekomst, niet alleen voor onszelf, maar voor de generaties die nog komen.

Biologische productie

Op het gebied van biologische productie zetten we hoge standaarden. Door te voldoen aan de strenge normen van biologische productie, garanderen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze biologische producten. Onze inzet voor biologische processen heeft ons het BIO Certificaat opgeleverd, een bevestiging van onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit.