Schaapkaas in Grote Blikken

Ontdek de uitgebreide verscheidenheid van Özgazi Schaapkaas, nu ook beschikbaar in grote blikken van 11 kg, 12 kg, 13 kg en 14 kg.

Schaapkaas in Grote Blikken

Ontdek de rijke smaken van Özgazi Schaapkaas, verkrijgbaar in handige blikjes van 400g, 800g en 1000g. Deze schaapkaas biedt een perfecte combinatie van zachte en halfharde texturen, met een verfijnde, zoutige sensatie die de zintuigen prikkelt. Gemaakt van de allerbeste gepasteuriseerde schapenmelk, levert deze kaas een smaakvolle ervaring die ideaal is voor elke maaltijd.

Waarom kiezen voor Schaapkaas in Blikken bij Özgazi?

Handige Verpakking: De blikjes zijn praktisch en ideaal voor zowel huishoudelijk gebruik als professioneel gebruik in de horeca. Ze zijn eenvoudig te openen, te gebruiken en op te bergen, wat bijdraagt aan efficiëntie in de keuken.

Populaire Keuze: Blikverpakkingen zijn een van de meest gebruikte vormen onder eindklanten, vanwege hun gebruiksvriendelijkheid en lange houdbaarheid. Ze bieden een betrouwbare manier om kaas vers te houden en zijn perfect voor dagelijkse consumptie of incidenteel gebruik.

Veelzijdigheid: Özgazi Schaapkaas is bijzonder veelzijdig en perfect voor het verrijken van een breed scala aan gerechten, van frisse salades en hartige sandwiches tot smakelijke ovenschotels en dips. Geniet van de balans tussen een zachte, romige structuur en een iets stevigere textuur, met een subtiele zoutigheid die gerechten naar een hoger niveau tilt.

 

Gepasteuriseerde schapenmelk, zout, biologisch stremsel, zuursel
Melk en producten op basis van melk
Gekoeld bewaren (max. 8°C).

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige privatelabel kaasproducten?

Vul onderstaand formulier in en ontdek hoe wij u kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment. Onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van samenwerken met ons als uw kaasleverancier.

Private label zuivelproducten bij Kaasmakerij Ozgazi

Uw Merk, Onze Kwaliteit!

Als Kaasmakerij Ozgazi zijn we trots op het produceren van hoogwaardige zuivelproducten met behulp van de verste melk en geavanceerde technologie. Onze productieprocessen voldoen strikt aan de kwaliteitsnormen van de industrie, zodat onze producten aan de hoogste eisen voldoen. We bieden de mogelijkheid om deze premium zuivelproducten onder uw merk als private label te produceren.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken en onze eersteklas zuivelproducten onder uw gewaardeerde merk aan uw klanten kunnen leveren.